Sanotaan, että jos ei ole mitään positiivista asiaa, on parempi pitää suunsa kiinni. En kuitenkaan tiedä keitä siellä ruudun takana on, joten otan vapauden valittaa ihan keskenäni.

1. Joku on tuonut asuinrakennukseemme lapsen. Se huutaa …tai ehkä ”laulaa” jossain tuolla yläkerrassa kolmatta tuntia, ja kello on puoli 12 yöllä.

2. Ulkona tulee vettä täydellä soitolla ja viemärit tulvivat. Koirakaan ei halua ulko-ovella astua kadulle, katsoo vaan syyttävästi.

3. Hermo menee näihin maanjäristyksiin. Tänään tuli taas vaihteeksi kyytiä seitsemän Richterin edestä. Olin sillä nimenomaisella hetkellä linnoittautunut vessaan lukemaan Ninan ja Loren aviokriisistä vanhasta Seiskasta, enkä kerennyt näiltä kiireiltäni evakuoitumaan. First things first! Tiedätte muuten mistä kasasta etsiä, jos menee joskus rakennus säpäleiksi.

4. Kuka räjäyttäisi Excelit, raportit ja CRM:n tältä planeetalta? Maanjäristysten takia katkeileva nettiyhteys pilaa kaiken, koska yhteys serveriin on katkolla joka kolmas sekunti. ”You appear to be offline. Do you want to send an error report?” VOI KETTU KUMALAUTA!

5. Jääkaappiin jäi viikonlopuksi muhimaan DIY pääsiäisyllätys, eli vanhaksi menneet kananmunat (tai no oikei, ehkä ne olivat jääneet sinne jo vähän aikaisemmin…). Keittiössä haisee sellutehtaalle. Vika ei voi olla minussa.

6. Eikö tuo lapsi ikinä hiljene? Mitä se laulaa? Yhdynkö kuoroon vai menenkö teippaamaan sen suun?

Voi viikset!

Mainokset